June 10, 2011

Let it Go

Annyeoung Haseyo!

Lets make it short and simple. Last Monday, I received a call dari pejabat pos. Dorang cakap barang aku dah sampai and suruh aku ambik. But I'm bustling around with all those classes even though I always skipped classes if I don't feel like going to class. *tetttt , diam2 dahla.*

Kalo nak ikutkan hati aku, lepas dorang call tu aku nak pergi ambek tapi memandangkan kekangan masa yang amat singkat, so lupakan la untuk seketika. Habis je kelas hari ni yakni hari Jumaat, terus aku call family suruh ambik dekat hostel. After solat Jumaat, yehaa! apelagi, terpacak muka bapak dekat bawah blok aku. tehee. wroom wroom , pecut ke pejabat pos! and this is what I got. After a month craving and waiting for this, finally I made it. Tanpa melengahkan masa, mempersembahkan.......*drum roll*...

Heo Young Saeng First Mini Album





The pictures shows you the poster and the album. Sayangnya poster tu terpaksa dilipatkan. Kalo tak mesti dah perfect dah bentuknya. Can you see how sexy he is ? But he will never capable to hide his cute face. >.<

Album ni unik sebab macam buku. yes, macam buku. Di dalam tu akan adalah gambar2 my chubby-cute-dimples prince charming. Adakah aku sorang je yang jakun sebab to be frank, this is my first time bought an album. Previously, I don't have any intrested in buying these kind of things. Sebab bagi aku, 'eleh, dapat download la'. Ya, how typical I am.



Ok. Bila korang bukak muka surat pertama, terpampangla nama si dia. HEO YOUNG SAENG


Tak lain tak bukan, of couse la tuan empunya album ni dan tuan yang membeli albumnya which is a couple.*ada aura perasan di situ -.-*


sila fokus di album ye. Bukan di lobang hidongnya.


Lastly, aku bergambar bersama poster walaupon tak nampak sepenuhnya. Miyan, kurang jelas sebab gua guna camera laptop je, bukannya DSLR.

I am extremely  now. RM55 means nothing if I satisfied with this album. As long as I can help my idol's album selling. ^^


2 comments:

: : sang drama king : : said...

: : minat yea dgn young saeng~

nk pnjm album ?

:D

daydenk farah said...

@: : sang drama king : : TERSANGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT minat! <3

nak pinjam ?? bayar 1k dulu. hihi :P