May 19, 2011

Areliff: Pencarian Bloglist Terbaru.

hai korang!http://www.cute-smiley.com



I nak join bloglist untuk Areliff lah. tadi sempat online dekat digi centre gara2 nak renew simcard. pastu nampak pulak alif invite dekat shoutbox i. balik2 jer dari jalan2 tadi, terus bukak lappy tanpa membuka baju tudung terus i taip entry ni. macam syok je kan ?so why don't i try it ? untung2 dapat di-bloglist-kan.  so, alif, ni details yang you nak okay. hehe *segan pulak tangan ni nak taip Areliff, banyak bebeno seninye dekat situ. :P

Nama : Daydenk Farah
 *gune nama glamor la ehh. :P , bila masa pulak you mintak nama ni. padahal you mintak jantina jer.
Jantina : of course la perempuan.
*sudah terang lagikan berunggun api. keke*

tu je kot. so, alif, sila pertimbangkan dengan sewajarnya resume pernyertaan I ni tau.*ayat macam nak bodek pulak. ehh, tak, i ikhlas.*


nilah tuan punya blog yang nak join bloglist you aliff. keke.


yang menaip :
daydenk farahhttp://www.cute-smiley.com

5 comments:

Areliff said...

tq join :)

daydenk farah said...

@Areliff sepatutnya i yang cakap thanks dekat u. thanks sebab invite. :)

ni kalo tak menang ni, nak hentak2 kaki la, biar bergegar bumi. keke.
*hnya gurauan smata2, bukan nak bodek tau. :P

miss . eya =) said...

hai salam. how did u insert the pink box when u write ur entry.

daydenk farah said...

@miss . eya =) yang tu blockquote. boleh carik tutor kat sini.

http://www.ciktom.com/tutorial-buat-blockquote-cantik-dan-berwarna/

miss . eya =) said...

@daydenk farah thanks k :)