November 18, 2011

New semester gonna begin ㅠㅠ

ihsan google
Hello peeps :) I'm going back to hostel tomorrow. Sobs. No more tweeting, no more facebooking and blogging after this *itu auta, jangan percaya!* sepatutnya balik hari ahad, tapi roommate aku takde orang hantar pulak hari ahad nant. Ayah Ina tetiba last minit ada kursus so terpaksa la balik esok. Barang-barang tak kemas lagi ni. Alahai, penyakit malas aku ni memang tak dapat diselamatkan. kehkehkeh.
Result dah keluar 2 minggu lepas. Alhamdulillah walaupun result menurun. Thanks to someone who condemned our result. Thanks 'FRIEND'! Our refers to some of my friend who are facing the same situation as mine. Enough babbling about 'that person'. Anyway peeps, how are you doing so far? Oh ho ho, lambatnya lah kan nak tanye, sepatutnya di awal tadi dah tanya. Mianhe. I'm doing fine so far, become lady of leisure for almost two months. Berat badan rasanya pun dah naik dah ni :/ This is so not cool for a girl like me. *crying in the corner*
For your information, I fell sick few days ago. Demam terok jugak kot. Anti body badan ni dah lemah, sebab tu la selalu demam .__. Nanti kalo dah mula study balik mesti selalu jatuh sakit. Ingat lagi last semester, asyik muka ni je yang keluar masuk klinik padahal semester sebelum tu takde la pulak. Ntah ape ape. Jerawat pun mulala dok mai noh.
Yang ni picture yang aku ambik mase final exam hari tu. Gambar hanya sebagai hiasan. Semestinya semester yang akan datang ni lebih mencabar dari yang sebelumnya :) I'll try harder. Well, to be honest aku sebenarnya tak sabar nak sambung belajar balik ni. Daripada dok tak buat apa apa dekat rumah kan? Tipu sangat la kalau tak buat apa apa. Cuti ni aku habiskan dengan belajar hangul(bahasa korea) sendiri. Dan alhamdulillah, aku dah boleh baca dan tulis walaupun tak lancar sangat. 
Tengok tak betapa determine nya aku? *gelak kecil mintak penampo* Cadangnya nanti, aku nak belajar main guitar pulak. Anyone nak tolong ajarkan? *puppy eyes* Gotta go, need to pack pack and pack which I hate the most. See ya in the next entry :)
P/s Anyone sanggup buat macam ni?? LOL *joking*Photobucket

4 comments:

Nana Jay said...

salam singgah.. beg hello kitty tue cinta hati beli tyme pesta tamu kt kb :)

Amierah Nabillah said...

suka sangat tgk tampal2 kat dinding tu :D

daydenk farah said...

@Nana Jay la, yeke? Ingatkan nana beli online :) comey je beg tue.

daydenk farah said...

@Amierah Nabillah yeke? farah pun suke. nampak mcm rajin je study. keke