October 22, 2011

My best friend's wedding


Hello readers! ^^ I did told you guys yang best friend I yang kawen hari tu kan? Tapi I tak dapat pergi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan :'(. Ehh, apesal tetibe guna I ni? Selalunya guna 'aku' je. Ni tetiba nak terhengeh-hegeh nak guna I. Wallaweh! Gambar di atas hanyalah gambar hiasan ye. Cantik tak couple tu? Molek giler wehh C:

Nama best friend aku tu, Nurfasihah binti Mohd Sapuan. She's the ONLY one from STTK's members yang dah kawen. Alahai~agak-agak bila la kitaorang nak dapat anak buah ehh? LOL. If you ever read my previous entry, you surely knows about this already. But nevermind, aku nak kasi recall balik memory korang. Nurfasihah atau nama glamournya Cheah ni was my classmates and school mates masa dekat Sejingkat dulu. Tak sangka pulak baru 2 tahun tinggalkan sekolah Cheah dulu yang menempuhi alam rumah tangga. Chewahh! Rawrrr :P

FYI, masa kitorang sekolah dulu, kitorang ada buat perjanjian pasal hal kawen-kawen ni.Siapa yang kawen dulu, dia akan sponsor semua member STTK. Tak kesah la sponsor makan ke, shopping ke, flight tickets ke, asalkan SPONSOR. Okay, enough said. Scroll down please :)



Here's the bride. OHEMGEE! Tak sangka aku punya pusak siam(kucing siam) ni dah kawen. Masa zaman sekolah dulu selalu berak sesama, kencing sesama, makan minum sesama, mandi berjemaah even escape kelas pon sesama. Lucu pulak bila diingatkan





Agak-agaknya masa ni Cheah nervous tak ehh? Tengok muka macam seronok giler je. Layhan cakap, sebelum akad nikah tu dia semapat melatah. LOL











Tudung purple, tu Layhan and baju kurung purple tu pulak Daydeng. Ek eleh, pakai baju raya la tue. HAHA.All pictures credit to Layhan sebab aku tak pergi pon. InsyaAllah nanti masa majlisnya aku pergi. Ni just akad nikah je.

p/s Agak-agaknya bila giliran aku? Lepas ni nak call Heo Young Saeng suruh masuk meminang emoticon01

1 comment:

Miss.Eya said...

congrats. miak sejingkat ka?