April 10, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway

|mode ::excited sehh|

assalamualaikum peeps! :)
mek sini deme nak citer sikit kat kome.
deme pernah dengo tak name Yuyu Zulaikha ? kenai dak die ni sape ??
hei, tak kenal ? adoii, ketinggalan la kome ni. eshhhh2! *sambil geleng kepala 100x. tehee.

shudah! usah dipanjangkan cerita. kalau sesiapa yang tak kenal sis Yuyu yang kecik molek comel lote ni, boleh la view blog die kupukupukecik

 sekarang ni, sis Yuyu tengah dok pong pang pong pang buat contest 
Ferrero Random Giveaway nih. memandangkan sis Yuyu ni tinggal dekat Langkawi so, sememangnya tak dinafikan, tak dipertikaikan, tak disangkal bahawa harga coklat dekat situ sememangnya murah-murah belaka. 

Alahai, untungnya badan kan ? dah la cokelat ni febret aku. well, sebagai memenuhi syaratnya, ni ha, saya selaku tuan punya belog ni dengan rasa rendah diri nak menepekkan header sis Yuyu yang cantik menarik tertarik kau memang da BOMMM di belong saya yang kerdil ini.



tadaa! jeng3! hehe
well, selain daripada hadiah coklat ferrero , ada jugak diah lain tau. daripada blogger yang lain yang telah bermurah hati nak sponsor.
kalau dalam hati ingin tahu, usah ragu-ragu, klik jer sini okeyh.

sekian sahaja. harap-harap menang yer.http://www.cute-smiley.com 

Formula Add math hari ini :: ^__^

3 comments:

cik fza said...

dtg dr blog kak yuyu.
all the best.
kita join jugak :)

daydenk farah said...

hehe, thx cik fza.
all the best jugak :)

Revablogspotlive said...

terjah dr blog yuyu :)